Tanssitreeniä ja kävelyharjoituksia

Viikko ja yksi päivä Muoti + tanssi 2011 -tapahtumaan. Järjestäjät hukuttautuvat aikatauluihin ja käytännön järjestelyihin, muotinäytökset mallit käyvät sovittamassa asukokonaisuuksia, tanssijat harjoittelevat esityksiä.

Tällä viikolla mallit – naispuoliset – ovat treenanneet korkokenkäkurssilla kävelyä sekä tasaisella lattialla että portailla. Iloisen illan myötä kuoriutui joukko ryhdikkäitä naisia, jotka astelivat korkeilla koroillaan sirosti.

Tanssijat ovat urakoineet tanssien parissa tinkimättömästi; ensikertalaisesiintyjät ovat paneutuneet esimerkillisesti tansseihinsa. Upouuden tanssiryhmän nimeä on pohdittu, asuja mietiskelty ja keksittiinpä vielä viimeiselle viikolle lisäompelutöitäkin.

Itämaisen ja disco orientalin lisäksi tapahtumassa nähdään ensimmäistä kertaa myös rumbitaa. Tänä syksynä on Töysässä aloitettu rumbitan harrastus, joten tämä on harrastajien ensimmäinen esiintyminen rumbitan parissa. Taitaapa tämä olla samalla historian ensimmäinen rumbita-esitys Etelä-Pohjanmaalla, Kuusiokunnissa ainakin.

Ensi viikolle on luvassa vielä pitkiä päiviä ja lyhyitä öitä: musiikit soivat, mallit harjoittelevat kävelyä ja poseerausta, tanssijat kertaavat tanssejaan, tanssipukuja viimeistellään ja viimeisiä muotinäytöksen asuja valitaan, juontajat harjoittelevat pitkää juontourakkaansa varten, käsiohjelmat koostetaan ja kopioidaan, sali koristellaan… Aivan, edessä on vielä intensiivinen rupeama, ennen kuin Muoti + tanssi 2011 on valmiina.

Mutta lauantaina 29.10. kello 18 kaikki on valmista, ja silloin nähdään upea koko perheen muotinäytös maustettuna värikkäällä tanssishow’lla. Ottakaa ystävät ja naapurit mukaan!

Muoti + tanssi 2011

Advertisement
Kategoria(t): Muoti + tanssi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s