75 päivää itämaiseen iltaan!

Itämainen ilta on jo melkein ovella. Enää 75 päivää siihen, että eteläpohjalaiset tanssijat kokoontuvat kevätkauden päätökseen.

Itämainen ilta on muutenkin ajankohtainen juuri nyt: lipunmyynti on alkanut ja esitysilmoituksiakin sopii jo lähetellä, jos tanssit ja ryhmien kokoonpanot alkavat olla kasassa.

Verkkosivusto päivitetty

Tänään on päivitetty itämaisen illan verkkosivustoa. Nyt sieltä löytyvät lippujen hinnat ja lippujen tilauslomake sekä infoa esiintyjille ja ohjaajille ynnä esitysilmoitusten lomakkeet.

Sivustoa päivitetään toki lisää tuonnempana, esimerkiksi esiintyjät ja ohjelmajärjestys tulevat nähtäville lähempänä tapahtumaa, samoin tuonnempana tulee lisää käytännön ohjeita.

Studio Hennan basaari

Tänä vuonna itämaiseen iltaan saapuu Studio Hennan matkabasaari. Pääsemme katsastamaan makupaloja Hennan laveasta valikoimasta.

Itämaiseen iltaan osallistuvat voivat lähettää Hennalle toiveita tuotteista, joita haluaisivat päästä näkemään livenä.

19.3. saakka

Itämaisen illan ennakko- ja jäsenalennusliput ovat myynnissä 19.3. saakka. Myös esitysilmoitukset tulee lähettää 19.3. mennessä. Lähiviikkoina on siis ohjaajien ja esiintyjien aika aktivoitua esitysrintamalla.

Annetaan ajatusten kulkea pakkasen ja hankien keskeltä kevääseen ja itämaiseen iltaan. Se on ihan kohta – enää 75 päivää!

Advertisement
Kategoria(t): itämainen ilta 2011. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s