Itämainen ilta 16.4.2011

Tanssiyhdistys Sahara ry. järjestää vuonna 2011 Etelä-Pohjanmaan itämaisen illan Tuurissa. Pääsiäisen vuoksi tapahtuma on ensi keväänä poikkeuksellisen aikaisin, jo lauantaina 16.4.2011 kello 19.

Täällä blogissa kerromme talven mittaan itämaisen illan järjestelyjen etenemisestä.

Tanssiyhdistys Sahara ry:n väellä on kokemusta itämaisen illan järjestelyistä kahdelta vuodelta. Ensimmäisen kerran tiimimme järjesti itämaisen illan Töysässä vuonna 2006. Edellisen kerran Tanssiyhdistystys Sahara ry. järjesti itämaisen illan Kuortaneella vuonna 2009. Muita tapahtumia olemme järjestäneet vuosittain, joten tapahtumakoneistomme on valmiiksi öljyttynä ja moneen otteeseen koekäynnistettynä.

Tähän mennessä tapahtunutta

Itämaisen illan verkkosivusto on avattu osoitteeseen sahara.inkavilen.fi/ilta2011/

Tässä vaiheessa sivustolla on vasta perustiedot tapahtumasta, mutta uutta tietoa lisätään sitä mukaa, kun suunnitelmat tarkentuvat.

Tapahtumapaikka on varattu ja illan järjestelyt muutoinkin pistetty käyntiin. Järjestäjätiimi on käynyt keskusteluja ja tehnyt suunnitelmaluonnoksia sekä – luonnollisesti – heitellyt ilmaan villejä ja vieläkin villimpiä ideoita, joista valtaosa taitaa ylittää resurssit, budjetit ja turvallisuusrajat.

Tammikuusta huhtikuuhun

Tammikuussa 2011 vahvistamme itämaisen illan lippujen hinnat ja illan menun. Heti sen jälkeen avautuu sekä lipunmyynti että esitysten ilmoittaminen.

Ennakkohintaisten lippujen myynti ja esitysten ilmoittaminen loppuvat kumpikin lauantaina 19.3. Muut kevään tärkeät päivämäärät, kuten musiikkien toimittamisen takarajat, täsmennämme myöhemmin.

Ja itse itämainen iltahan on lauantaina 16.4. Itämaiseen iltaan on siis enää 162 päivää!

Advertisement
Kategoria(t): itämainen ilta 2011. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s